Followers

Saturday, November 7, 2009

KeKuraNGan BuKan PenGHalaNG cIta-Cita..

Tittle bukan men lagi poyo habis! Macam nak gi berperang... hahahahaha...Entry kali ni nak citer pasal breakfast yang lain dari yang lain sikit hari ni...Biasa makan roti bakar dengan planta or choc je.. tapi rini... Semangat!!!! Menu hari ini adalah Roti Bakar Telur Bersama Bawang... Panggil roti Bawang jela..Semalam da beli bawang dan telur.. hahahaha. seronok!!!!! 


Hidup kat hostel xyah cakap ar. Memang kurang macam-macam benda!!! Nak makan pun dah bosan, ari2 lauk sama je. Rasa pun sama. Tapi apa boleh buat. hidup di rantaun..Dengan hanya berbekalkan sandwich maker.. Menu yang di beritahu tadi dipraktikkan. hahaha. Walaupun kurang macam-macam, tapi ni bolehlah dikira sedap jugak.. hehe sebabnya dah lapo... hes!!!


 
Permulaan yang xberapa nak menyelerakan..





adesh...!! lapola plak nengoknya..


 
walaupun comot.. hehehe makan jela..



 

yummy

Makan-makan jugak.. study jangan lupa.. tapi nikmat sungguh makan macam ni kalau duk hostel. Nak sedap lagi, tambah cili padi.. biar berasap telinga tu hehehe.. Kalau duk umah, rasanya tak terfikir pun nak wat macam ni... hahah.. becoz, mum's cooking is better double tripple than me!! hahaha... aku leh terbayang macam mana riak muka faseha bila baca entry ni... hak3x... 

Kekurangan bukanlah masalah bagi kejayaan.. Cuma mahu atau tidak.. itu aje yang penting.. Suke membebel. hehehe.. BTW kejayaan diperoleh dengan usaha sendiri, bukan orang lain. haa... nak membebel sket lagi. Semenjak dua menjak ni, bila aku baca blog orang laen, bukan men lagi perasaan hasad dengki ni wujud ye. ish3x.. Apa ke pelik manusia ni yek.. Manusia tak patut dinilai dari tulisan. wawawa.. Kalau berani, depan2 ar.. nak sorok2 plak!!!! tapi... nape aku yang marah sangat ni??? hahaha... Sebenarnya, rasa geram bila ada orang-orang macam ni.. Xleh tengok orang bahagia!! hish.. dala, baca buku lagi bagus... bye2!


p/s : sok exam chemical reaction... :( Doakan aku yer... hes!



1 comments:

meeya said...

meh comment meh... hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails