Followers

Monday, July 26, 2010

Cerita itu Banyak

Assalamualaikum. Dah lama aku tak menulis. Coz aku terlampau banyak cerita yang nak diberitahu dan macam-macam benda yang nak dihebahkan. So, tak tahu mana satu nak diceritakan.Ok, masa starting tulis blog aku ada bagi tahu pasal aku pernah tulis novel dan semuanya hancur dimakan "virus cacing!", sekarang ni tiba2 aku dapat idea nak tulis balik novel tu. 

Aku tak sure la aku boleh tulis dengan idea yang lebih matang and nampak independent ke tak, but why not aku cuba kan. Macam dala cerita "Yukan Club" punya tagline 'The impossible is possible'. Kalau aku tersilap, janganla kutuk aku, tapi bagitahu aku yang aku salah ye. Comment cik Anon yang manis tutur kata akan diterima. Bukan kutukan yang merebahkan manusia ye cik Anon.

Aku nak buat novel tu lebih kurang nila tema dia "Absence makes the heart grow fonder".

 
 

Haa, watak utama dia aku nak bagi nama Aksara dan Atiq. Ni je nama yang terlintas. So, Idea dalam kepala kalau tak diperah habis2, adalah bersamaan ZERO. so, aku cuba nanti untuk menulis sikit demi sikit.

p/s : kepada semua yang ikhlas, Ayah aku interview naik pangkat hari ni. doa2 kan ye.

2 comments:

Lynn Nasir said...

mcm mana interview tu meeya, semoga berjayalah la hendaknya..amiin.. :)

aksara nama pompuan ke laki?

meeya said...

owh. lom tahu lagi keputusannya. eheh.

aksara tu pompuan. atiq tu laki. hehehe. ye kot. da lupe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails