Followers

Thursday, February 11, 2010

Tibe2 rasa tua.....

aiseh, bapaklah sengal hari ni.
pukul 12.41 tgh hari, ade mesej masuk
01997497** : Zul meeting kul 2 aku tak masuk
aku : zul mana plak ni...? ni bukan Zul.
01997497** call... then aku angkat.
bila die dengar je suara aku (suara perempuan) die cakap sorry..
pastu die mesej aku lagi.
01997497** : sory makcik slah msg tdi
aku : Makcik?? sy xtua lagila. huu.. Xkeje pun lagi..xpe2 never mind.
01997497** : op sory. sapa ni dari mana?
boleh plak tanya gitu...
aku : never mind. habis crite sampai situ je. teeeeeeeeeeet
01997497** : wokeh.. sory lagi.. gol..

panggil aku makcik.. adeh.. belom penah lagi ade orang panggil aku gitu..
anak sedara aku pon tak panggil aku makcik tau... dia panggil aku "che de" (uda)
suke suki die je... huh...

p/s : takpe ar, aku sedar aku da tua.... hehehehe
 

3 comments:

Mario said...

dah tua tu mengaku jela weh...ekeke

meeya said...

walaupun gitu.. pakcik rio lagi tue...

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails