Followers

Wednesday, February 17, 2010

Pening kerana sup Ayam..

ari ni aku nak citer. punyala bedaah kedai !@#$%^&* ni.. bukan nak cakap pe. rini ayah aku nak bagi anak2 dia makan ikan bakar. maklumla dah lama anak2 dia tak balik. dah sampai tu kitorang duduk tunggu en waiter datang. kalau kitorang tak panggil, kul doblas malam gamaknya nak datang.. ewah2, ingat tu kedai ko, ko le nak layan pelanggan cenggitu???

pastu kan die, tak ya cakapla, pus2x boleh sembah bumi dah... tapi ntah pape ar pemilik kedai ni, sekali dah buat cenggini, customer ingat sampai mati tau... aku tengok, banyak customer datang, tapi semua blah. kitorang plak order je masakan panas ngan sotong bakar je..aku order sup ayam ngan nasik putih aje.

ni yang aku nak menyumpah ni, dahla lambat. pastu aku hirup sup aku rase lembu weh.... aku tak pena lagi makan lembu. tapi dia bagi sup ekor gamaknya die ambik. pastu taruk ayam... gilo3x... aku peningla weh jawabnya... aku ni alergik lembu gamaknya.. dari kecik aku tak makan lembu... kalau rasa kuah tu penahla jugak... bagi aku nak mati rase die pelik... xbleh makan...

pening3x.... adoila, tak makan rugi... mahal tu... 


5 comments:

Lynn Nasir said...

kenapa tak pulangkan je?

cik eykameow :) said...

kedai area mana tu? gila hape owner dye? ke pkerja dye yg wat hal? kalau eyka mkn2..terus bla. x bayar! HAHAHA

meeya said...

eyka: hahaha.. mmg kalau ikutkan nak blah je.. tapi baik sangat...

kak lynn :nak pulangkan macam malas je,,, ehehehe

eNaSaN said...

boiKot2 kedai tue jGn mkN kat siTu lg...




bg name kedai tue hik3....


war2kan...nie la klu nk berniaga cam xnk berniaga...lallalalala

meeya said...

hahahahaha...
nama dia... teeeeeet.... ngeh3x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails