Followers

Tuesday, February 23, 2010

Combination cerita hari ini....

hahaha.. hari je.. macam2 jadi.. 
hahaha.. nak tahu x??

cerita#1 
manusia di pentas dunia : aku dan nur zalina (mektok)

hari ni, aku nak pegi jusco taman U sebab nak beli barang2 buat hotdog steam untuk global outreach nak gi ostolia.. nak tambah pendapatan la katakan.. aku, naik moto ngan mektok...kuar je pintu gerbang, jalan depan sket je, mektok cakap "mekyah, aku rasa moto ni nak mati. aku leh rasa moto ni tersedut2" aku pon heranla. aku tanya, "nape weyh???". mektok tunjuk jari dia kat meter minyak... merah dowh.... hahahhahah aku pon mengelabahla jugak.... hahahaha sekali mati kat traffic light yang first... hahahahah... tak leh tahan dowh... adoihla.. kitorang pon tolakla moto tu sampai jusco. naseb bek da dekat... adoila.. tapi, apala masalah rakyat malaysia ni nak hon2 kitorang yang tolak moto. pastu ade yang jerit lagi... mengong untuk dorang... ngeeeeeeeeee

cerita#2
manusia dipentas dunia : aku dan siti hajar (jiran aku)

malam, pukul 8mlm, nak pegi jusco beli barang sendiri pulak. sebab masa dalam cerita#1, xsempat nak beli barang sendiri pown... hahahaha... kitorang gi la ngan moto hajar. moto hajar da seminggu tak start. break plak, bunyi satu utm boleh dengar. nak cover punya pasal, reak pon ayu2 je.. hahaha. cerita kali ni kat traffic light jugak. tapi traffic light ke 3. aku punya cover nak break. takut bunyi kuat. lampu plak merah... tapi bunyi jugak sket. kitorang gelak ar... tepi kitorang, ade kereta perdana tak silap aku. bangsa india. anak india tu bukak tingkap and betol2 tepi aku. aku rasa moto hajar ni nak mati plak. sekali mati betol2x. tak leh blah. budak india tu gelak. aku punya gelabah nak start moto tu bukan maen payah. tambah gelak lagi... tak leh tahan.... hahahaha... bydak india tu gelak kat kitorang.... nasib baek budak pempuan india tu macam cute sket. sket je pon.. hehehehe.... adoila.. asyik mati je moto hari ni... hahahah


 
 


p/s : jangan buat kerja sambul gelak.. ti kerja xleh buat. hahahaha

2 comments:

Mario said...

bila nk g ostolia? besh arr

meeya said...

bulan doblas.. insyaallah.. hehehehe
kalau mario nak bagi sponsor pon boleh jgk.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails