Followers

Friday, November 26, 2010

Tips untuk "muncungkan" inner tudung

hi u olz..haha.. Assalamualaikum.
sari berita terkini yang kurang padat.

hahaha

hari ni aku nak bagi tips sket
ramai orang perempuan ada masalah pasal INNER tudung kan3x?
sebab, bila pakai, muka jadi bulat3x..
yang dah bulat makin bulat.

nampak macam alien bola..sesetengah orang, nampak cantek.
sesetengah orang, nampak hodoh kurang cantek bila pakai benda alah tu.

mungkin tips ni berguna untuk kamu3x yang nak pakai shawl 
tapi xnk muka jadi bulat kan.



dekat inner syria yang korang ada tu, korang gunting kat belakang die tu.
kasi koyak sama dia..
so bile pakai, xdelah nampak bulat3x. hehehe..

ni ha.. mcm ni.. hambik je gunting jahitan die okeh!

so, bile pakai nanti, kamu adjust2 la ikut suke hati jiran kamu.. hehehe

macam haku buatla an,
walaupun xcantek mana bile aku pakai..
ok ape.. muka aku da tak jadi bulat. heheh

so, dah selesai belom masalah korang?
hehehe.

idea ni mungkin dah lapok, tapi aku baru nak kongsi..
ikut suke hati akula. blog aku.
ahakSSS!

ok2. sampai sini dulu ye.
nanti2 kite blogging lagi ye.

jangan rindu saya taw3x

p/s: saje2 jer buat gambar itam putih. ti orang xkomplen inner tu xkena kaler ngan shawl. eheh.

2 comments:

Lynn Nasir said...

loh..amat syg inner itu suda koyak bah! apa la..demi kecantikan, inner merana..cian dia..

meeya said...

haha.. xpe, dari xpakai, bek kite pakai kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails