Followers

Wednesday, December 23, 2009

B.E.N.G.A.N.G

Ha tengok!! tajuk entry aku da macam lagu Akim da..Haa?? sape? xkenal.. tak kenal sudah. Tak suruh berkenalan pon. Haa.. Aku bengang gila ngan sesetengah makhluk paling bertuah kat dunia ni bernama MANUSIA. Hish!!! Memang aku baran. Meh aku crite. Nak dijadikan cerita... Taib....(sempat agi wat lawak dalam mara2 ni kan?) hish... Bilik aku.. M19/118 Kolej Tun dr Ismail. Tepi pintu. Paling tepi. Dan Blok paling hot tempat lalu tak kira jantina. Kalau pintu kat tepi tangga merah berputar tu ternganga luas bak ikan jaws dalam cerita yang tak ingat titlenya, memang akan nampak segala isi perut blok sampai ke tandas. Kalau tak pakai tudung kalau keluar bilik silap2 leh buat free show kat insan yang berjantina bukan sejenis dengan aku. Dah memang confirm yang selalu masuk kot pintu tu adalah berjantina perempuan. Bile masuk or keluar, tak reti nak tutup. pastu kadang2 slalu ade couple duk bertenggek tepi jalan dekat ngan tangga tu. Dah tu, kalau aku keluar tak pakai tudung, confirmla orang len le nampak. Ni blok perempuanla weh... Tak paham ke?? Penat aku jaga aurat, pastu orang len plak nak bagi aku buat free show. ape ke jadahnya semua ini?? hish... Pastu ade plak yang tak reti bahasa!! dah tahu kunci tu pergila pintu main. Nak gegar pintu tu watpe. Ingat aku guard ke nak suruh aku bukak hari2. Memang sengal la ko!!!!.. Aku yang pemalas ni pon tak wat gitu tau! sebab pe?? Sebab aku tahu apa orang akan rasa bila kita suruh orang buat sesuatu apatah lagi nak jadi guard pintu ni!!!!!! Hish.... baran la aku orang macam ni... Tak belajar sivik agaknya..baran3x... Padan muka kat sorang budak tadi. Aku dah wat muka geram. kasi tunjuk sket! pastu aku tutup pintu kuat sket je. biar dia paham. Aku tengah study td.. baru je nak paham sket. Da la susa. Gangguan plak. Menyebok je!!! Pintu main bukan sebatu pon jauhnya. hek ele... budak2 ni aku sepak gak kang!!! baran2! p/s : Geram + Marah = zzzzzzz.. kan da takde mood nak study... sok kalau lecturer mara aku, siap ko!

2 comments:

Zaty said...

chill lah, kak ;)

meeya said...

ehe.. chill2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails