Followers

Sunday, May 15, 2011

Nuffnang aku baru rm12. haha macam mana nak kayo?


rm12, nak beli ape? aiskrim agak2 dapat x?
haha, saper2 yang datang blog aku tanpa disengajakan,
klik la mana iklan yang patot dengan hati yang ikhlas.
hoho, bak kata orang,
"rezeki yang halal tu bukan dari paksaan"
padahal, aku yang cakap.
.hahaha.

xpe2. layan dulu video ni

video

tengokla video budak neh. bapak dia haram xgelak.
haha, aku tengok, aku gelak,
tapi bapak die xgelak.
tapi tu bapak die ke? hahahaha
ade aku kesah.


daripada korang semua tengok video klip kumpulan gula2 batu
(opsssss.. sila jangan saman saya). baek layan video kat atas ni,
hahaha. banana phone

ni plak gambar2 aku time gi tengok buaya.
yela, buaya ni kan sedara angkat aku.
jadi, kenala melawat. kang kecik hati pulak

tengokla kaki ku.. licin kan. hak3x
tu buaya, yang tengah tu nama die peah, tepi sket lempoyang.




nama yang len2 xtahu sangat, yela, lame tak jumpe. dah lupe. wakakaka

sibuk jugak die nak tunjuk2. huh. haha


peah, lempoyang dan sedara2 nya

serene n me. ala, buaye je pon. hahah pegang2 je pon

jaga2. dia suka gigit hidung.

macam tula kisah aku melawat sedara2 aku tu.
hahaha..kang senang2 aku melawat lagi eh.

p/s : nak bela buaya ar cenggini.

2 comments:

cik sakura said...

ngeri pulak tengok buaya tu..hehe

akupapa said...

ni mmg suke buaya ni.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails