Followers

Monday, December 13, 2010

Betina vs Perempuan

assalamualaikum semua..
okeyh.

just nak mintak pendapat la an3x..

betina vs perempuan

apa perbezaan antara betina n perempuan???
so, lelaki kat luar sana,
cuba gitau sket pandangan anda tentang seorang perempuan,
dan seorang betina.

and peremmpuan2 kat luar sana jugak,
give any comment..

apa yang beza antara keduanya.!

entry serius habis!!!

2 comments:

dalina said...

my bro ckp betina tu mestila xsame mcm prempuan sb betina mmg xmalu lsg dedah sane sini...bergaul bebas dgn lelaki tu perkare biase pendek kate sharing is caring...perempuan pulak mestila lemah lembut, care die b'cakp sgt charming,tegas tp bertempat,susah nk senyum tp bile senyum rs cm satu dunie b'henti...sy ckp kt die prmpuan yg die kate betina tu pn bckp lemah lmbut tp die ckp if dtg dr betina tu bkn lmh lmbut itu gedik namenye...sy t'pikir how come seorg mat rempit mcm adik saya yang br je umo 17 tu boleh bt stetmen unbelievable but truly acceptable mcm ni...dunie2

meeya said...

thanx!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails